Rólunk

|
Rólunk
Rólunk

Lelkes fiatalos csapat vagyunk

Székhelyünk Budapesten van, de emellett az egész ország területén vállalunk munkát, kölcsönzési átadási pontunk pedig Budapest mellett Debrecenben és Nyíregyházán is van. Megbízásainknak köszönhetően mára már megfordultunk az ország nagy részén. Lelkes, fiatalos csapatunknak köszönhetően kifogyhatatlan ötletek tárháza, és egyedi igényeket is kielégítő gazdag, folymatosan bővülő kellék készlet várja megrendelőinket. A Prime Wedding  2012 óta töretlen lelkesedéssel folyamatosan megújuló ötletekkel kínál megoldást megrendelői részére.

Célunk

Fontos ügyfeleink elégedettsége

Cégünknél mindegy mit választ az ügyfél a szolgáltatásainkból hiszen minden területen egyformán jól teljesítünk, kihozzuk a maximumot az adott prokjektből az ügyfeleink céljainak elérése érdekében. Nálunk az elégedett ügyfél a legjobb ajánlólevél!  Célunk, hogy továbbra is minőségi munkát nyújtsunk, üzleti partnereink igényeit, elvárásait maximálisan kielégítsük, és így egy valóban ügyfélorientált dekorációs stúdióként működjünk. Ennek érdekében ügyfeleinkkel jó személyes kapcsolat kialakítására törekszünk.

Szolgáltatásaink

Kölcsönzés, dekoráció, virág

– Teljeskörű esküvő és rendezvény dekorációja
– Székszoknya
– Amerikai szék
– Világítás (fényfüggöny, fényfűzér, Led lámpák)
– Virág díszítés, Virágfal
– Mennyasszonyi csokor,
– Asztali dísz, főasztali dísz, kítűző stb..)
– Kölcsönözhető/ elvihető termékek
– Kirakatok dekorációja,
– Éttermek, szállodák dekorációja

esküvö

Történetünk

A Prime Wedding 2012 óta all rendelkezésre a különleges, innovatív, egyedi, személyre szabott esküvő és rendezvény dekorációk tervezésére és kivitelezésére. 

Meghitt kis létszámú összejöveteleken, vagy nagy létszámú esküvőkön vagy rendezvényeken arculatterevezésével és kivitelezéssel, magas színvonalú szolgáltatásunkkal váltjuk valóra megrendelőink álmait.

Eszközkölcsönzőként is müködünk esküvők, rendezvények, szállodák, éttremek, esküvőszervezők, cégek, és privát személyek részére.
 
Célunk egy olyan magas minőség az esküvők és rendezvények arculátának és kivitelezésének amellyel a Prime Wedding név elismert és egyedi design védjegyévé váljon.

Partnereink